SHOCKWAVE 2016: Sta op en kom in beweging!

februari 29, 2016 in Programma

SHOCKWAVE 2016

Op zaterdag 5 maart bidden duizenden jongeren wereldwijd voor de vervolgde kerk. Wij willen hier graag als Koffiebar ook aan mee doen. We nemen jullie aankomende zaterdag mee naar verschillende landen waar christenen worden vervolgd. Waarom gebeurt dit? Wat kunnen wij in Nederland voor deze mensen doen? Sta op en kom in beweging! Tot zaterdag.

“Toen ik in de gevangenis zat, voelde ik me opeens een stuk opgewekter. Later hoorde ik dat er voor me gebeden was op dat moment” (een christen uit Iran)

Shockwave - Koffiebar

Schaatsen

februari 16, 2016 in Programma

Exif_JPEG_PICTURE

Het is weer zo ver het jaarlijkse uitje naar Flevonice, we gaan schaatsen!!
Dus pak je schaatsen uit de kast en neem ze zaterdag 20 februari mee, we verzamelen om 18:45 bij de oude pastorie en gaan om 19:00 vertrekken (als je een auto hebt die graag meenemen).

Missie: ‘Kom in Actie’

februari 1, 2016 in Programma

 

 

 

 

 

Missie: ‘Kom in Actie’

Aankomende zaterdag gaan we een bijzondere avond beleven. We gaan uitdelen, maar niet zomaar! We slaan onze handen ineen en mogen een zegen zijn voor mensen welke al jaren lang voor ons een zegen zijn. We starten deze avond eerder om 19:00 uur, wees dat je erbij bent! Deze avond wil je niet missen. Let ook op Facebook we zullen later deze week meer informatie over de avond delen!

Tot aankomende zaterdag!

Kom in actie! Koffiebar 6-2