Die Werwölfe von Düsterwald

januari 28, 2011 in Programma

Hey iedereen,

Komende koffiebaravond (5 februari) willen we weer het weerwolven spel gaan spelen.  Het wordt weer een gezellige avond, die je zeker niet wil missen.

Vanaf 8 uur staat de koffie klaar!

Tot dan!

Het Koffiebarteam

Foto’s online!

januari 25, 2011 in Programma

Check nu alle foto’s van het kamp en het gala onder het tabblad ‘ Fotoboek’

Glowbowlen 22 januari

januari 18, 2011 in Programma

Hee jongelui!!

Het nieuwe jaar is weer begonnen voor de koffiebar, als allereerste namens iedereen van de koffiebarteam allemaal de beste wensen en een gezond en gelukkig 2011!!

Aankomende zaterdag hebben we weer een leuke avond voor de boeg! We gaan met zijn allen glowbowlen vlakbij de Pandahallen. Voor de mensen die niet weten wat glowbowlen in houd, hier een kleine uitleg:                                                                                                                                                            Nieuw in Nederland, wij bowlen op witte banen en met onze speciale LED lampen kunnen de banen in verschillende kleuren laten oplichten, tezamen met de dynamische lichteffekten boven de baan geeft dit een nieuwe sensatie bij het bowlen.

Ik heb de baan om 21:00 gereserveerd, je betaalt zelf het bowlen het is voor 1 uurtje 5 euro per persoon. Geef je dus gauw op bij Kirsten je kan me mailen of even bellen (kirsten_steernberg@hotmail.com)

Vanaf 20:00 uur ben je welkom in de Oude pastorie, we hebben dan weer de overheerlijke koffie en thee voor jullie klaar staan! We vertrekken uiterlijk 20:45 naar de Pandahallen, dus zorg wel dat je optijd bent.

Ik zou zeggen geef je snel op en we maken er een leuke en gezellige avond van!

Groetjes Kirsten& de andere van het koffiebarteam.