Sinterklaas

november 21, 2010 in Programma

Beste allemaal,

Het zal jullie allen niet ontgaan zijn dat de Sint en zijn pieten weer in het land zijn. Nu hebben wij als koffiebar gehoord dat hij van plan is ons ook dit jaar weer te bezoeken. Hij zal dit doen op zaterdag 27 november!

Zorg allemaal voor een aantal leuke cadeau’s met een max. van €5,- en dan maken we er met z’n allen weer een gezellig avondje van! De koffie en pepernoten staan, zoals gebruikelijk, vanaf 8u klaar en rond half 9 zullen we beginnen met het spel.

Hopelijk allen tot zaterdag 27 november,

Sint

Hands Up Breukelen

november 18, 2010 in Programma

Zondagavond is er weer een hands-up in Breukelen waar we graag met elkaar heen willen!
Dit keer begint het om 19.00uur in Breukelen (het zogenaamde kleine witte kerkje) en ook de Jeugdkerk van onze kerk zullen erheen gaan. Regel allemaal dus even je vervoer en zorg dat je op tijd bent :)

Kijk voor meer informatie HIER

We hopen jullie zondag te zien!
Groetjes het Koffiebar-team

Film-Marathon

november 8, 2010 in Programma

Hallo allemaal,

aanstaande weekend staat de Film-Marathon weer op het programma! Jullie worden verwacht op 13 November vanaf 20.00uur in de Oude Pastorie. De Marathon zal op zondagmorgen afgelopen zijn.

We willen jullie vragen om leuke films mee te nemen (als je deze hebt). Daarnaast willen we dat iedereen zijn of haar favoriete broodbeleg meeneemt zodat we bij het ontbijt genoeg keuze hebben!!!

Ook is het voor de mensen die niet de hele nacht op willen/kunnen blijven belangrijk om een slaapzak, kussen, matje en toilletspullen mee te nemen… Voor de rest zorgen wij!

Tot zaterdag! Groetjes van het Koffiebarteam