Bowlen

maart 26, 2009 in Programma

Beste iedereen,

Zaterdag willen wij gaan bowlen en ook jij bent uitgenodigd. We beginnen om zoals gewoonlijk om 8 uur ‘s avonds in de oude pastorie. Er zijn echter wel wat kosten aan verbonden, namelijk €5,- per persoon.

Zie je dan,

Het Koffiebarteam.

The Passion (uitstapje)

maart 24, 2009 in Programma

Wij willen graag als KB groep naar the Passion. Een musical over Pasen. Dit vindt plaats op 4 april in Wilnis. Let op! dit is geen reguliere KB avond maar plannen we samen met het gehele jeugdwerk (16+) in. De kosten van de kaartjes worden ook betaald door de kerk. Als je hier ook mee naar toe wil, lijkt ons dat super leuk en ontvangen we graag een reactie voor vrijdag 27 maart as. zodat wij dit kunnen doorgeven aan het jeugdcoordinatieteam, wat betreft de kaartjes.

Wij hopen dat we met een leuke groep hiernaar toe kunnen gaan. Tot op heden zijn er al 8 inschrijvingen, hoop dat er nog meer gaan volgen! Graag dus jullie reactie. Dit kan per mail naar Thomasbaas@yahoo.com of reactie op de website onder dit kopje.

Groeten van het KB-team

Kia for miljonair

maart 12, 2009 in Programma

Ola allen,

 

Zaterdag 14 maart hebben wij weer een spannende spelavond gepland. Deze week gaan we iemand rijk maken, we spelen namelijk; lotto weekend miljonairs!

Het geld wat je bij elkaar speelt komt ten goede aan ons adoptiekindje in Cambodja; Kia. Om haar te kunnen voorzien in haar dagelijkse benodigdheden, zamelen wij speciaal deze avond wat extra geld voor haar in.

 

Dus, als je zin hebt om in 1 avond met een paar goede antwoorden wat geld bij elkaar te winnen voor Kia, zoek dan onder de kussens van je bank en lever al je lege flessen in! Kortom; sprokkel ongeveer 5 euri bij elkaar en kom spelen voor Kia.

We gaan er een gezellige avond van maken met z’n allen om 8u in ons vertrouwde hokje, de oude pastorie.

 

Namens het koffiebarteam,

tot zaterdag!