Uitstapjes Koffiebar!

februari 18, 2009 in Programma

Hallo allemaal!

Allemaal een geslaagd valentijnsweekend en/of wintersport achter de rug. Ik denk dat vele van jullie een gezellig druk weekend hebben gehad gezien die iet wat lage opkomst bij de vorige KB avond. Echter hebben wij een hele knusse gezellige avond gehad!

Voor volgende avond stond het Sportprogramma op het programma, echter deze willen wij als KB graag een avond opschuiven zodat we as. KB avond met een groep naar de Peruaanse band Trinity concert kunnen gaan. Zij hebben het concert in Houten (vlakbij Utrecht) waar zij hun nieuwe CD release hebben en deze ook live samen met ons zullen gaan zingen. Enkele van ons KB bezoekers zijn in Peru geweest of hebben er zeker meer over gehoord. Dus als je ook interesse hebt in de peruaanse aanbidding geef je dan voor zaterdag 20:30 op zodat wij nog voldoende kaartjes kunnen bestellen. De kosten bedragen € 15,-                         Ben je al fan van de band en wil je straks de nieuwe CD kopen, neem dan wat extra geld mee zodat je deze ter plekke kunt aanschaffen en we hem gezamelijk in de auto op weg naar de OP kunnen beluisteren. 😛

Dan is er ook nog een tweede uitje waar wij graag als KB groep naar toe willen gaan. Dit is de Passion. Een musical over Pasen. Dit vindt plaats op 4 april in Wilnis. Let op! dit is geen reguliere KB avond maar plannen we samen met het gehele jeugdwerk (16+) in. De kosten van de kaartjes worden ook betaald door de kerk. Als je hier ook mee naar toe wil, lijkt ons dat super leuk en ontvangen we graag een reactie voor 28 februari as. zodat wij dit kunnen doorgeven aan het jeugdcoordinatieteam, wat betreft de kaartjes.

Kortom een hele hoop leuke uitjes met de KB op het programma. Wij hopen dat we met een leuke groep hiernaar toe kunnen gaan. Graag dus jullie reactie. Dit kan per mail naar Thomasbaas@yahoo.com of reactie op de website onder dit kopje.

Groeten van het KB-team

Love is in the air!

februari 11, 2009 in Programma

Zaterdagavond 14 februari staat in het teken van de dag van de liefde! Voor de trouwe bezoekers is de beruchte ‘valentijnsshow’ van Thomas en Jorinda wellicht bekend! Ook dit jaar willen wij jullie kennis testen op het gebied van vriendschap. In koppels van twee strijden jullie tegen elkaar. Onderdelen als ‘Hoe goed ken jij je partner?’ en ‘Zing een liefdesduet’ passeren ook dit jaar weer de revue! We beginnen om half negen en zoals jullie weten staat om acht uur de koffie en de thee klaar! Tot dan!

Namens het koffiebarteam,

Jorinda en Thomas